четверг, 27 октября 2016 г.

Новинки методичної літератури

Біологія. 8 клас. Розробки уроків до підручника К. М. Задорожного

Посібник укладено відповідно до чинної програми з біології для 8 класів загальноосвітніх навчальних закладів. Посібник містить розробки всіх уроків з методичними рекомендаціями щодо форм, засобів і методів навчання. Посібник орієнтований на підручник «Біологія. 8 клас» автора Задорожного К. М. Посібник має електронний додаток, на якому розміщено календарний план та додаткові матеріали до уроків у форматі Word. Посібник призначений для вчителів біології та студентів педагогічних спеціальностей.

101 логічна задача. Математичний калейдоскоп

Видання містить 101 логічну задачу; цікаві математичні головоломки, фокуси, задачі на розрізання й розфарбовування фігур, комбінаторні, нестандартні задачі, а також відповіді й підказки до них. Крім того, читач обов’язково зверне увагу на рубрику «Цікаві факти», з якої можна дізнатися чимало захопливого з історії математики. Автори Бєлова Л. П., Корнієнко М. М., Полякова Л. Ю. Видання допоможе школярам розвинути логічне мислення, кмітливість, інтуїцію та просторову уяву, цікаво провести дозвілля в родинному колі. Автори сподіваються, що збірник допоможе пробудити інтерес дітей не тільки до математики, а й до навчання в цілому, до відкриття та пізнання нового. Посібник может бути використаний для підтримки факультативних курсів з мате¬матики, зокрема курсу «Математичний калейдоскоп. 5–6 класи» (автор А. Р. Гартфіль). Призначено для дітей середнього шкільного віку та їхніх батьків, а також для вчителів математики.

Географія. 8 клас. Розробки уроків (до підр. Довгань Г.Д., Стадника О.Г.)

Посібник складений до підручника Г. Д. Довгань та О. Г. Стадника «Географія» для 8 класу та відповідає навчальній програмі, затвердженій Міністерством освіти і науки України, що набуває чинності у 2016/17 навчальному році. Видання містить розробки уроків, зокрема узагальнення й тематичного оцінювання навчальних досягнень учнів, практичних робіт, а також багато цікавої додаткової інформації. До посібника додається скретч-картка для завантаження безкоштовного електронного додатка (календарно-тематичне планування, повні плани-конспекти до всіх уроків, у тому числі дидактичні матеріали).

Фізика. 8 клас. Розробки уроків. До підручника за редакцією В. Г. Бар’яхтара, С. О. Довгого


Посібник укладено відповідно до нової програми з фізики для 8 класу загальноосвітніх навчальних закладів та підручника «Фізика» авторського колективу в складі В. Г. Бар’яхтара, Ф. Я. Божинової, С. О. Довгого, О. О. Кірюхіної; за редакцією В. Г. Бар’яхтара, С. О. Довгого. Видання є складовою навчально-методичного комплекту «Фізика. 8 клас» і має на меті надання допомоги в підготовці до занять учителям, які викладають фізику за зазначеним підручником.
Видання містить календарно-тематичний план і детальні розробки уроків, у яких зазначено основні структурні елементи й дидактичну мету кожного уроку, описи всіх лабораторних робіт, демонстрацій та експериментів. До посібника додається скетч-картка, яка надає доступ до електронного додатка, що містить календарно-тематичний план, презентації до уроків узагальнення й систематизації знань і нестандартних уроків, роздавальні матеріали, цікаву інформацію про практичне застосування фізики. Призначено для вчителів фізики загальноосвітніх навчальних закладів та студентів вищих навчальних педагогічних закладів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий